Yes coach, de eerste stap!

Door te klikken op onze advertentie heb je interesse getoond in ons unieke online fitness platform.

We zijn zeer trots op het uitgebreide systeem dat wij hebben gebouwd. 
Bekijk hieronder wat wij jou te bieden hebben. 

Ons unieke systeem biedt jou als health, voeding, fitnesscoach of fysiotherapeut de tools om al jouw klanten fit te krijgen.

De prijs hebben wij ontzettend laag gehouden, omdat wij geloven dat de weg naar een gezonde levensstijl niet duur mag zijn. 

Is het geen aanwinst dat je al je klanten voor maar €99,99 per jaar online online kunt coachen?


Uitgelichte functies:

Je hebt je persoonlijke pagina’s, waar je familie en vrienden uitnodigt, contact legt met trainingsmaatjes en meer. Je professionele fitness klanten pagina’s, speciaal voor jouw fitness klanten en je professionele voedingspagina’s, speciaal voor jouw voedingsklanten.

Met je abonnement kun je een onbeperkt aantal klanten uitnodigen, beheren en coachen. Dus of je nu één of duizend hebt, de prijs blijft hetzelfde. Wij willen de goedkoopste zijn en jou het beste systeem bieden om al je klanten te coachen.je wilt traint.

Onder “Mijn Workouts” vind je verschillende bibliotheken. Een persoonlijke bibliotheek voor al je gepersonaliseerde trainingen en trainingen die zijn gedeeld door familie, vrienden en trainingsmaatjes. Zo ook een professionele bibliotheek met gemaakte gepersonaliseerde trainingen en je ziet de aanvragen voor nieuwe trainingen van je klanten.
Je kunt aan die verzoeken voldoen door de trainingen binnen enkele seconden te delen.

In jouw voedingsbibliotheek kun je maaltijdplannen samenstellen en uploaden. Je ziet de aanvragen voor nieuwe maaltijdplannen van jouw klanten en ook hier kun jij die aanvragen afhandelen door de maaltijdplannen binnen enkele seconden te delen.

Met ons unieke systeem kun je binnen enkele minuten gepersonaliseerde trainingen maken voor jezelf, familie, vrienden,  trainingsmaatjes, professionele bibliotheek en je klanten. Je kunt kiezen uit honderden verschillende oefeningen om een training samen te stellen.

Je kunt je klanten chatten in de community chatrooms. 

Je kunt een demonstratie bekijken door in het menu op “demo dashboard” te klikken of vraag een live demo aan via het contactformulier hieronder. 

ONZE Prijzen

Wij geloven dat de weg naar een gezonde levensstijl
niet duur mag zijn!

Neem contact op

Locatie

Gubbelstraat 30 | B03 B03
6211 CE | Maastricht | Nederland

Juridisch

Kamer van Koophandel:
Moventive B.V.
Nummer: 78048591

E-mail

info@moventive.com

Een live demo aanvragen?